Megtekintett termékek

Gyártók

Beszállítók

  • PetSafe

Új termékek

Leértékelések

Népszerű eladások

SportDOG Akkumulátoros Ugatásgátló Nyakörv. /Impulzus/ SBC-R-E

SBC-R-E

Új termék

3 ÉV GARANCIA!!! Az Akkumulátoros ugatásgátló Nyakörv több olyan egyedi tulajdonsággal is rendelkezik, amely a nevelés idejét lerövidíti és a jó magaviselet kialakítását szolgálja.

Bővebb leírás

Raktáron

33 155 Ft‎ Adóval

-5%

34 900 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

3 ÉV GARANCIA!!!

Hogyan működik a SportDOG® Akkumulátoros Ugatásgátló Nyakörve? 
 
A SportDOG® Akkumulátoros ugatásgátló Nyakörv több olyan egyedi tulajdonsággal is rendelkezik, amely a nevelés idejét lerövidíti és a jó magaviselet kialakítását szolgálja.

A rendszer működése

A SportDOG® SBC-R-E NoBark Ugatásgátló Nyakörv bizonyítottan hatékony működésű és teljesen biztonságos minden 3,6 kg-nál nehezebb kutya esetébenWT A Ugatásgátló Nyakörv egy olyan szabadalmaztatott érzékelő rendszerrel rendelkezik, amely a legmegbízhatóbb ugatás-felismerést biztosítja. Három üzemmód közül választhatja ki, hogy az impulzusok milyen módon kerüljenek leadásra:

  1. A Vérmérséklet szerinti üzemmódban az impulzusleadás a legalacsonyabb szinten kezdődik (1), és minden egyes alkalommal, amikor kutyája 30 másodpercen belül ismét ugat, a következő szintre emelkedik. A nyakörv tárolja azt az impulzusszintet, ami a kutya ugatásának megállításához szükséges volt. A következő alkalommal, amikor kutyája ismét ugatni kezd, az impulzusleadás az utolsó vagy a legmagasabb szinten kezdődik. Miután kutyája abbahagyja az ugatást, 30 másodperc elteltével az impulzusszint csökken.

  2. Az Erősödő impulzus üzemmódban az impulzusleadás a legalacsonyabb szinten kezdődik (1), és minden egyes alkalommal, amikor kutyája 30 másodpercen belül ismét ugat, a következő szintre emelkedik. Ha kutyája 30 másodpercen belül nem ugat, az impulzusszint visszaáll a legalacsonyabb szintre (1).

  3. A Felhasználó által kiválasztott üzemmódban előre beállíthatja azt az impulzusszintet, ami a kutya ugatásakor változatlanul mindig leadásra kerül.

MEGJEGYZÉS:
Ha kutyája 80 másodpercen belül 15-nél többször ugat, az SBC-R-E
Nyakörvbe beépített biztonsági rendszer 30 másodpercre automatikusan leállítja az impulzusleadást, majd visszaáll normál üzemmódba. Ez a biztonsági rendszer mindhárom
 

 

 
Megjegyzés: A NoBark 10R beépített biztonsági rendszere automatikusan lekapcsolja 3 percre a Nyakörvet, ha kutyája 80 másodpercen belül legalább 15-ször ugat! Ez a biztonsági rendszer mindhárom üzemmódban működik.
 
Jellemzők:
- A Nyakörv egy Tölthető és CSERÉLHETŐ akkumulátort tartalmaz.
- Az akkumulátor teljes feltöltéséhez kevesebb, mint 4 óra szükséges.

- Teljesen vízálló akár 3 méter mélyig!!!

- Automatikusan gátolja az ugatást.
- Hosszú élettartamú, tölthető akkumulátor.
- Kutyája temperamentumához illeszthető 3 korrekciós mód.
- A kijelzőn látható impulzusszintek és elemszint.
- A nyakörv 70 cm nyakkerületig bővíthető.
 
A csomag tartalma:
- Ugatásgátló Nyakörv.
- Akkumulátor töltő.
- Használati Útmutató.
 
Az Ugatásgátló tökéletes működésének elengedhetetlen feltétele a helyes felhelyezés és a tökéletes illeszkedés!
 
 
Gyakran Ismétlődő Kérdések!  

1. Kutyám végleg abbahagyja az ugatást?
A SportDOG Akkumulátoros Ugatásgátló Nyakörv hatékonyan, ugyanakkor humánusan gátolja az ugatást. A készüléket csak akkor tegye fel kutyájára, ha azt szeretné, hogy az csendben maradjon!
 
2. Más kutyák ugatását is gátolja a SportDOG Akkumulátoros Ugatásgátló Nyakörv?
Nem. Az eszköz csak arra a kutyára van hatással, amelyik az Ugatásgátló Nyakörvet viseli.
 
3. A SportDOG Akkumulátoros Ugatásgátló Nyakörv humánus és biztonságos?
Igen. A  Nyakörv úgy lett tervezve, hogy javítsa kutyája viselkedését, ne pedig büntesse azt! Mindazonáltal a kezdeti impulzusok megijeszthetik kutyáját.
 
4. A SportDOG Akkumulátoros Ugatásgátló Nyakörv az én kutyámon is működik?
Az  Ugatásgátló Nyakörv hatékony és biztonságos bármilyen fajtájú és méretű kutyánál. Azonban a mérete miatt a 3,6 kg alatti kutyáknak kényelmetlen lehet a viselete.
 
5. Kutyám folyamatosan viselheti a SportDOG Akkumulátoros Ugatásgátló Nyakörvet?
Nem. Ne hagyja kutyáján a Nyakörvet folyamatosan 12 óránál tovább!
 
6. Megtanítható a kutyám arra, hogy csak akkor ne ugasson, ha a SportDOG Akkumulátoros Ugatásgátló Nyakörvet viseli?
Igen. Erre az esetre a SportDOG Akkumulátoros Ugatásgátló Nyakörv a lehető legjobb megoldás. Amikor zavarja kutyája ugatása, tegye fel rá a Nyakörvet, ellenkező esetben viszont vegye le róla.
 
7. Több kutyám is van, de csak az egyik ugat rendszeresen. 
Okozhat bármilyen problémát a készülék használata a kutyák között, ha a kutyákat együtt tartom?
A SportDOG Ugatásgátló Nyakörv használata semmilyen problémát nem okozhat, ha az útmutatóban leírtak szerint használja a készüléket.
 
8. Köthetek pórázt a SportDOG Akkumulátoros Ugatásgátló Nyakörvhöz?
Nem. A póráz használata során az érintkező pontok túl erősen nyomódhatnak kutyája nyakához, ami sérülést okozhat. Használjon inkább kutyahámot, vagy a pórázt kösse egy különálló, fémmentes nyakörvre, és bizonyosodjon meg arról, hogy az új nyakörv nem nyomja az érintkező pontokat.

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

SportDOG Akkumulátoros Ugatásgátló Nyakörv. /Impulzus/ SBC-R-E

SportDOG Akkumulátoros Ugatásgátló Nyakörv. /Impulzus/ SBC-R-E

3 ÉV GARANCIA!!! Az Akkumulátoros ugatásgátló Nyakörv több olyan egyedi tulajdonsággal is rendelkezik, amely a nevelés idejét lerövidíti és a jó magaviselet kialakítását szolgálja.

Kellékek

Letöltés